Artikelen > Erwin internetwerk online!

Erwin Internetwerk Online!

JAA! Erwin Internetwerk heeft een plekje op de welbekende digitale lijn veroverd, het internet. Nou ja, veroverd… We willen natuurlijk wel een legitiem bedrijf blijven. Dus alles is heel saai en degelijk op officiële wijze geregeld. Wij zijn echter wel van plan om ons stevig te vestigen en onze stempel te drukken op het web. Wat dat betreft zijn dit allesbehalve saaie tijden voor Erwin Internetwerk!

EIonline

Tijd om onszelf voor te stellen.
Naam: Erwin Schaars
Leeftijd: 26
Functie: Content manager, Customer support, Editor, Webdesigner, CEO.Naast bovengenoemde functies ben ik ook altijd degene die de koffie zet en het kantoor schoonmaakt. Tja, je maakt het mee in de ZZP. Ik was 4 jaar oud toen het world wide web geboren werd en we zijn gezamenlijk opgegroeid. Hoewel ik moet toegeven dat mijn groeispurt beduidend minder indrukwekkend was. Sinds mijn vroege jeugd ben ik al gefascineerd door de online communicatieve mogelijkheden en sinds enkele jaren is die fascinatie overgeslagen naar de technische (achter)kant van het gebeuren. Wanneer ik niet achter het beeldscherm zit mag ik graag boze mannen muziek maken in de band Basilisk. Ik schijn in de wieg te zijn gelegd voor schreeuwen (vraag oud-medewerkers van ziekenhuis Rijnstate te Arnhem naar de slapeloze lente van 1987) en na 23 jaar opvallend stilte is dit talent weer boven komen drijven.

Nu we het personeel hebben leren kennen, wat is Erwin Internetwerk? Erwin Internetwerk is een webdesignbedrijf gevestigd in Arnhem, Gelderland. Gespecialiseerd in het ontwerpen van websites en het vullen/schrijven van content op een effectieve en gebruikersvriendelijke wijze. Voor het maken van websites maken wij voornamelijk gebruik van Wordpress; een klantvriendelijk content management systeem dat u gemakkelijk toegang geeft tot de tekstuele inhoud. Wordpress is indrukwekkend, maar om uw website werkelijk uniek en persoonlijk te maken werken we ook direct met verschillende basis coderingstechnieken als html, css en java (Geloof het of niet, maar deze site is compleet gemaakt in Microsoft kladblok!).

Naast het design biedt Erwin Internetwerk nog enkele services aan: - Het schrijven/herschrijven van content; achter het schrijven van online informatie zitten complete studies. Hoe vindt men uw aanbod? Hoe houdt u de aandacht van de lezer vast? Hoe uitgebreid kunt u informeren? Wat is de juiste informatie? Zoekgedrag en aandachtspanne op het internet is een vreemd en relatief nieuw fenomeen. Wij helpen u hier effectief op in te spelen - SEO; SEO staat voor Search Engine Optimisation. Hoe toegankelijk en informatief bent u voor zoekmachines als Google? Ook hier zit een complete studie achter. Wij helpen u hogerop te komen in de zoekmachine ratings. - Onderhoud; Wij nemen graag het reguliere onderhoud van uw website op ons zodat u zich kunt concentreren op belangrijkere zaken.

Dat was hij dan! De eerste blogpost op erwininternetwerk.nl! Hopelijk heeft u een goed beeld gekregen van deze potentiële nieuwe grootmacht op het gebied van webdesign en web-gerelateerde zaken. Bedankt voor de interesse en wanneer u meer wilt weten kunt u contact opnemen met ons hoofd ‘public relations’(drie keer raden).

Erwin